Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Drie kinderen komen vandaag mee met adoptievlucht

  • Prawo

    PORT-AU-PRINCE - De 15-jarige Denaise Jean-Baptiste uit Haïti had waarschijnlijk nog geleefd als de IND niet zo had getreuzeld.

    Dat staat woensdag 20 januari 2010 in het AD.

    Het geaarzel betrof het dossier van gezinshereniging met haar moeder in Nederland. Het meisje kwam nu om tijdens de heftige aardbeving in Haïti. De advocaat heeft Buitenlandse Zaken gevraagd of haar broer en twee zusjes snel naar Nederland kunnen komen.

    Voorpagina AD

    Voordat je spontaan reageert, lees eerst even het volledige artikel op pagina 5 van het AD van woensdag 20 januari 2010 met de achtergronden.

    Bedenk dat krantenkoppen door de redactie worden bedacht en niet door de betreffende journalist. En al helemaal niet door degenen die in het artikel worden genoemd.

    Zie ook Sneek nieuws

    .

  • Prawo

    Het gezin zal donderdag 21 januari 2010 te zien zijn bij SBS6, waarschijnlijk al met beelden van de aankomst van de drie kinderen.

    SBS 6 komt op donderdagavond na de gezamenlijke uitzending ‘Nederland Helpt Haïti’ met het speciale, anderhalf uur durende programma Hart voor Haïti met Marlayne Sahupala en Selma van Dijk. In plaats van Hart van Nederland en Shownieuws zal tussen 22.00 en 23.30 uur uitgebreid aandacht worden besteed aan de slachtoffers van de aardbeving in Haïti, heeft SBS woensdag laten weten.

  • Fransendiana

    Van mij part mogen ze ALLE kinderen uit Haiti hierheen halen, wij hebben het nog steeds heel erg goed hier !!!

    Hef Haiti op en breng het onder in de Dominicaanse Republiek….alles doortrekken en investeren….