Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Alle Kinderen uit Haiti veiligstellen TELEGRAAF.....

  • Fransendiana

    Van mij part mogen ze alle kinderen uit Haiti veilig stellen en naar Europa halen………….er wordt zoveel ophef gemaakt over die paar kids die hierheen komen,lekker boeiend…haal ze allemaal en verspreid ze via een veilig systeem over Europa uit……..

    Wat een misselijkmakend krantje is die telegraaf toch…precies vandaag op de dag van de grote Haiti actie komen ze prominent op hun online versie met dit bericht

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/5841848/___Armoede_slaat_nog_hard_toe___.html

    Dit is bewust vandaag gekozen, zo van….wij moeten voor onze mensen zorgen da tis ook belangrijk,ja erg belangrijk,het woord ARMOEDE wordt zelfs in de mond genomen,Nederland kent geen ECHT armoede zoals doodgaan van de honger en slapen met je gezin op straat in de kou !

    Nee, dat is er niet en zal er nooit komen.In vergelijking met Haiti is het woord armoede in Nederland ronduit nietszeggend.

    Dat er mensen zijn die het slecht hebben is want anders,maar we gaan niet dood van de honger en van specifieke besmettelijke ziekten op grote schaal etc

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/5841848/___Armoede_slaat_nog_hard_toe___.html

  • JR Ewing

    Wanneer je elk duppie om moet draaien om te zorgen dat je kinderen fatsoenlijk te eten krijgen en jaren achter elkaar niet op vakantie kan of pretparken kan bezoeken dan is dat een shitsituatie, vooral voor je kinderen. Blijkbaar is dit voor jou onbekend terrein en ken je ook geen mensen die er zo slecht voorstaan, maar geloof me, wanneer je in deze situatie verkeert dan heb je simpelweg totaal geen boodschap aan Haïti of welk derde wereld land dan ook. Dat is de realiteit. Zo zijn mensen, waar ook ter wereld. Ik heb geen boodschap aan welk land dan ook zolang er in Nederland veel mensen onder de armoedegrens leven en voedselbanken noodzakelijk zijn. Eigen land eerst, dan de rest van de wereld.

  • Fransendiana

    Een shit situatie is iets anders als doodgaan van de honger en in de goot leven als kind.

    Ja zo zijn mensen, egoistisch, maar blijkbaar toch weer niet want er is veel geld opgehaald.

    Dat jij deze mening hebt is prima, betekent niet dat andere mensen het hiermee eens hoeven zijn.

    In Nederland heb je hulp, als volwassene kan je ook alle hulp krijgen als je wilt,al lig je in de goot,in Nederland is geen grootschalige corruptie en een intens zieke regering…..

    Men moet alles in juiste proporties blijven zien.