Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Te koop: Kalender Haïti 2010 !

  • Marjon - St. BHM Haïti

    Wil je ons steunen door het kopen van de jaarkalender 2010?

    In oktober 2008 zijn wij met de organisatie World Servants naar Haïti geweest om daar mee te bouwen aan woningen in het Zuidwesten van Haïti. Wat we daar meemaakten, heeft ons geraakt en liet ons niet meer los. In Nederland werd daarom het idee geboren om een stichting op te richten die de lokale organisatie BHM in Haiti gaat ondersteunen, de Stichting BHM Nederland. Centraal staat het werven van fondsen voor de organisatie BHM.

    Onze 1e actie is dat we een kalender voor het nieuwe jaar 2010 hebben gemaakt met prachtige foto's van landschappen en mensen uit Haïti. De opbrengst van deze kalender komt ten goede aan het werk van BHM in Haïti. Wil je ons werk ondersteunen door middel van het kopen van een kalender of het doen van een gift? Ga dan naar onze website www.bhm-nederland.nl voor onze contact- en bankgegevens. De kalender is te bestellen via het contactformulier op de website of via het sturen van een e-mail naar info@bhm-nederland.nl. De komende twee maanden wordt de website uitgebreid met complete informatie over BHM, Haïti en het project waarvoor we geld inzamelen. De kalender kost € 10,- exclusief € 1,75 verzendkosten.

    Het werk van BHM Haïti is voornamelijk gericht op het bieden van onderwijs. BHM ondersteunt een groeiend netwerk van 350 kerken en scholen. De meeste scholen bieden onderwijs aan in gemeenschappen waar geen andere scholen zijn. Andere activiteiten zijn het runnen van een ziekenhuis in het plaatsje Fermathe en een aantal medische klinieken. Daarnaast helpt BHM kleine boeren bij het verbeteren van hun oogst en het planten van bomen op de hellingen waar zij hun akkers hebben en biedt BHM verscheidene ontwikkelingsprogramma’s aan de gemeenschap.

    Je zou ons ook enorm helpen als je mensen in je omgeving op onze website en de kalender attendeert. We willen natuurlijk zo veel mogelijk kalenders verkopen!

    Alvast hartelijk bedankt!

    Hartelijke groet,

    Gerben & Marjon Harkema

  • Henriette Veltman

    Hallo,Fam Harkema,

    Natuurlijk willen wij een kalender kopen.

    Wijn zijn een gezin met 2 adoptie kinderen uit Zuid afrika.

    Nu hoorden wij vanochtend bij ons in de gemeente waar jullie ook lid van zijn dat er 100 babys komen uit tehuizen uit haiti.Wij weten uit ervaring dat dit niet zomaar gaat maar toch wilden wij hier wel graag verdere informatie over .

    In jezus christus verbonden,Gerrit en Henriette(37 en 40 jaar)en onze kids Rowan simamkele(5 jaar)en Anouk Precios(7 jaar) uit Garyp